10 снимки на Амиша Пател без грим

Участвала е в блокбастъра на филма „Kaho Na Pyaar Hai“ и от това време е перлата на очите на всички. Тя е една от най-красивите изглеждащи актриси в Боливуд, модел, бизнесдама и др. Тя е Амиша Пател. Амиша също има добър опит в кино индустрията на Телегу и може да се каже, че е наистина успешна от съвсем млада възраст. В момента тази актриса е на 39 години, но все още изглежда, че е под 25. Как? Цялата заслуга е на нейното талантливо примамливо лице, на което няма нужда гримът да бъде оформен.

1. Запазване на традиционния облик:

Амиша е много дисциплинирана жена и въпреки че работи в тази индустрия на славата и предателството от доста време, тя не се е променила малко. Тя все още е онова автентично и уникално момиче на Worldn, което обича да остане просто и напълно естествено, поне през повечето време.

2. Със и без грим Амиша:

Това е наистина готина снимка на Амиша, която я показва както с лице без грим. Тя изглежда почти еднакво и в двете и лесно може да бъде идентифицирана. Не е това, гримът я прави напълно различен изглеждащ човек.

3. Минималистичната красота:

Това е една от многото снимки от фотосесия, изцяло базирана на естествената красота на Amisah. На тази снимка Амиша изглеждаше изключително привлекателна. Тя гордо спортуваше с естествено примамливото си лице заедно със стилния си външен вид. Това е един от най-добрите Amisha Patel, без да се гримират досега.

4. Разработване:

Амиша изглежда наистина великолепно в тази своя снимка без грим, където изглежда наистина красива. Това е направено във фитнес зала, в която тя тренира временно за предстоящия си филм.

5. Небрежният Алюр:

Кой каза, че една жена не може да изглежда привлекателна, носейки ежедневни дрехи? Погледни Амиша. Тя е идеалният пример. Тази боливудска красавица може буквално да носи всичко и да изглежда наистина красиво. Тя вероятно е една от най-красивите жени там и изглежда добре, без изобщо да спортува.

6. Трудна работа!

Това е поредната снимка на Амиша от салона. Това е наистина добра снимка, която показва естествената красота на тази актриса, тъй като никой не носи грим на фитнес залата. Ясно може да се каже, че Амиша изглежда добре, без дори да спортува малко грим на лицето си. Това вероятно е една от най-добрите снимки на Амиша Пател без грим.

7. Сутрешна йога:

През цялото време красивата Амиша Пател беше щракната, докато правеше сутрешната си йога. Тази снимка също беше част от фотосесия за списание за фитнес за жена. Амиша изглежда наистина привлекателна в тази конкретна поза за медитация и открадва вниманието.

8. Театралната снимка:

Изключително сладката Амиша Пател беше забелязана в киносалоните на PVR. През този ден тя спортуваше изцяло естественото си лице и изглеждаше доста привлекателно. Тази жена вероятно изисква много по-малко грим или дори никакъв грим, за да изглежда примамливо.

9. Кликнете в магазин за играчки:

Амиша Пател беше забелязана в магазина за играчки и тя беше кликнала доста красиво. Тя вероятно е една от най-красивите жени в киноиндустрията в Светов.

10. В летището:

Това е небрежната визия на Амиша. Тя изглежда наистина красива тук и изглежда добре, без дори да носи какъвто и да е вид козметичен продукт на лицето си. Тя показва естествено страхотната си усмивка и това е основната атракция.

Амиша Пател е може би една от най-невинно изглеждащите актриси в киноиндустрията в Светов. Тя получи страхотна усмивка заедно със сладко лице и естествената красота е нейното най-голямо предимство за привличане на хора. Горе обсъдените изображения оправдават този факт и превръщат Амиша в една от най-естествено примамливите дами в света от всякога.