Индийският футбол стана любопитна тема след преминаването на Димитър Бербатов в местния Керала Бластърс.

В опитите за популяризиране на спорта в страната много богаташи дават големи суми, за да привлекат сериозни имена каквото безспорно е това на Бербатов. Но докато повечето собственици и спонсори са бизнесмени, има едно лице, което не влиза в стереотипа.

Става дума за Каренжит Вора или иначе казано Съни Леоне, както е артистичното име на родената в Канада актриса от индийски произход.

36-годишната хубавица доби популярност преди всичко с изявите си в порно филми като през 2010 списание "Максим" я включи в топ 12 на порно звездите.

Леоне обаче вече е оставила порното зад гърба си и се изявява във филми на Боливуд. Освен това има дейност и като модел, и като водещ.

Но какво е общото с футбола? Леоне е голям фен на играта и реши да се включи в популяризирането на местната лига по футбол "Премиер Футзал", в която участват много бивши футболисти, звезда на футзала и местни таланти.

Леоне е съсобственик и посланик на отбора на Керала Кобрас, който е от Кочи - същият град, от който е и отборът на Бербатов Керала Бластърс.

"Футболът е без съмнение най-популярният спорт в Керала и ми дава огромно удоволствие да бъда част от Премиер Футзал, популярна форма на играта, която има все по-голям интерес сред хората. Това е прекрасна възможност за много младоци в Индия да играят рамо до рамо с най-големите легенди в спорта. Вълнувам се да работя с Фиго и Фалкао в Премиер Футзал и съм горда да бъда съсобственик на Керала Кобрас", сподели при представянето си Леоне.

Индийска красавица - новата фенка №1 на България