Аджай Девган се любува на нашите планини

Аджай Девган е от най-обичаните кино звезди в Боливуд

Аджай Девган се любува на нашите планини | StandartNews.com

Индийски сайт се обърка и нарече България скандинавска страна

Боливудската звезда снима екшън из заснежени върхове

Аджай Девган, един от най-богатите и харизматични актьори на Боливуд, е в София, за да довърши снимките на режисьорското си екшън начинание Shivaay. Индийският красавец сподели в Туитър клипче, в което се възхищава на българските планини. Във видеото той показва заснежени върхове и казва: "Вижте колко непоносимо красиво е! Ето това ще бъде Shivaay". Не е ясно обаче къде точно у нас снимат индийците. Филмът, в чиято реализация участват и кинаджиите от "Ню Бояна", е епос за индийски воин и за неговите приключения на бойното поле и в любовта.

Обръщението на Девган влезе на топ място в индийските кино новини, а описанията на българските красоти варират от "спиращи дъха ледени планини" до "невероятно живописни гледки". "След това раздразващо въображението видео, сме нетърпеливи филмът да тръгне скоро по кината", пише сайтът за новини в Боливуд.

Но явно родните заснежени върхове са се сторили твърде величествени на редакторите в новинарския сайт "Deccan Chronicle", според който България е скандинавка страна.

Само част от снимките на филма ще бъдат направени в "облечените в бяло български планини, които са получили нова покривка от сняг тази седмица." Индийският екип щял да се бори с тежките атмосферни условия у нас в продължение на два месеца и едва към април щял да се завърне на топло в Югоизточна Азия. Специален екип каскадьори ще участват в снимките. Първоначално Девган е оглеждал локации за филма си в Канада, но после избра България. При предишното си идване у нас той се срещна и с министъра на туризма Николина Ангелкова. Част от филма е направен в Хайдерабад, а останалата ще бъде заснета в Мумбай.

Проектът на Аджай Девган е от най-обсъжданите бъдещи филми сред киноманите в страната на Индира Ганди. Особено след като бяха пуснати уникалните плакати на продукцията, в които Аджай Девган, който изпълнява и главната роля, е полугол, показвайки впечатляващите си релефни мускули, покрити с татуировки.

Индийският екип се засече в Киноцентъра в Бояна с холивудските си колеги - Джейсън Стейтъм и Джесика Алба. Американските звезди пристигнаха у нас миналата седмица за снимките на "Механикът: Възкресение". Това съвпадение даде мотив на "Deccan Chronicle" да предположи, че Джейсън Стейтъм ще направи няколко каскадьорски кадъра и за боливудския филм.

Джесика Алба, която по сценарий е половинката на Стейтъм, вече била разгледала част от София. Красавицата е отседнала на пъпа на столицата в хотел "Сенс". Това е и любимото място на Дарина Павлова. Тя и Джесика дори си направиха селфи. От известно време Дарина е взела присърце всичко, което става в "Ню Бояна". Тя се кани да продуцира един от бъдещите исторически проекти на "Милениум филмс" и "Ню Бояна" - сага за цар Борис III.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай