Съзвездие от боливудски знаменитости "дебаркира" в България. След Силвестър Сталоун и "Непобедимите", страната ни ще приеме едновременно две хитови индийски продукции, твърди "Таймс оф Индия".

Мегазвездата Аджай Девган вече е у нас. Макар че е по-известен с изявите си като актьор, Девган ще седне на режисьорския стол за продукцията Shivaay. Престоят на Девган у нас ще продължи до 13 юни.

Случайно или не Девган ще се засече у нас със съпругата си Каджол. Тя също е изключително популярна боливудска актриса. Каджол Девган пристига утре с двете си дъщери Юг и Ниса за снимки в продукцията Dilwale. Екранен партньор на Каджол ще бъде трети боливудски идол - Шах Рух Хан.

Образът на Каджол Девган може да се види на плакати в цяла Индия
Снимка: EPA

Макар че ще работят за два различни филма в два различни града, Аджай и Каджол ще отседнат в един и същи хотел. "Възможно е да съм в друг град, когато пристигне, но със сигурност ще се съберем и ще съм най-щастливият човек", обобщил Аджай за "Таймс оф Индия".

Боливудското кино е изключително специфичен жанр. Филмите са трудно смилаеми за световната публика заради голямата им продължителност и многото песни и танци, които съпътстват сюжета. Това обаче не значи, че в тях няма екшън.

За да разберете за какво говоря, вижте една от култовите роли на Аджай Девган: