Прескочи към основното съдържание
Вход / Регистрация

Боливудската звезда Аджай Девган ще рекламира България в Индия

1 коментар
Министърът на туризма Николина Ангелкова и боливудската звезда Аджай Девган

Звездата на боливудското кино Аджай Девган ще се снима в промоционално видео за България, което ще се излъчва на индийския пазар. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова във Варна.

Девган е на посещение в България, за да избере локации за собствена режисьорска продукция, и е дал съгласието си да се включи активно в новата рекламна кампания на министерството.

Стратегията на ведомството предвижда заснемането на видеоклипове със знаменитости от целеви за България пазари, които ще я рекламират като предпочитана туристическа дестинация в собствените си държави.

В България са и други две големи звезди на Боливуд - Шарук Кан и Каджол за участие във филмови продукции.

Девган е сред десетте най-богати боливудски актьори, а Шарук Кан е вторият най-богат актьор в света. Вече се появиха публикации в индийски сайтове, че кинозвездите са в България, за да снимат филмови продукции, което засилва интереса към нашата страна.

Индия е пазар с население от 1.2 млрд. души и страната ни има реалния шанс да разшири позициите си на него, коментира министър Ангелкова. Броят на индийските туристи, посетили България през 2014 г., е над 8400, което е с близо 60% ръст спрямо предходната година, сочат данните на НСИ. Индийските туристи се интересуват предимно от нашите исторически обекти, спа услуги, шопинг и сити турове, каза Ангелкова.

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.

1 коментар

Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа.

Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Mediapool.bg от потребителите.

Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Mediapool.bg

Прочетете нашите правила за участие във форумите.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате.



  1. Kiril Kovatchev
    #1

    Един въпрос към другарката Ангелакова, нямаме ли си вече достатъчно индийци в България?

Препоръчано от редакцията

подкрепете ни

За честна и независима журналистика

Ще се радваме, ако ни подкрепите, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно - аналитична медия.