Изкуства и развлеченияКино

Ритик Рошан: Филмография известния индийски актьор. Най-добрите филми с участието на Ритик Рошан

Индийското кино, което е изключително популярен в страната по време на Съветския съюз, неговата позиция и няма да се откажа сега. Филмовата индустрия в Индия произвежда всяка година огромен брой филми на хиляди различни езици. Качествени индийски картини постоянно нараства, а през последните години те са успели да се измъкнат, не само за азиатския пазар, но също така и да стане популярна в световен боксофис.

Специални думи заслужават индийски актьори и актриси. Всички те са невероятно красиви, като Ритик Рошан и Ayshvariya Рей, са се превърнали в стандарт. Един от тях, Ритик Рошан, и ще бъдат обсъдени днес.

актьор детството

Ритик Рошан филмография, която включва повече от една дузина картини, е един от най-известните мъжки пол символ на Индия. Но в същото време, малко хора знаят, че в детството си е имал сериозен проблем. Той се запъна и страдал много полидактилия (той имаше 6 пръста на едната ръка). Всичко това е оставила своя отпечатък, и като дете Рошан е много срамежлив. И ако проблемът е решен с заеквам като тийнейджър с помощта на лечение, актьор полидактилия остана.

Като дете, той е много хубаво дете и, тъй като той призна в интервю, често тя се използва в училище и у дома, умело манипулиране на учители и родители. Ритик Рошан Филмография която днес включва много страхотни снимки, смята, че е разглезено дете. Можеше да види изражението на обиден момчето и да получите това, което искате.

След като завършва колеж по икономика и търговия бъдеще индийски актьор Ритик Рошан той става асистент на баща си в комплекти.

Първият опит в киното

Ритик Рошан филмография, която започна през 1980 г., е бил в детската филм. Той беше късмет да се роди в едно семейство, което е тясно свързано с киното. Ракеш Рошан, бащата на актьора, известен индийски режисьор. Баби и дядовци от баща и майка Hrithik на също е свързана с филма. В такова семейство, съдбата се задължава да стане актьор или правят филми. Но родителите на младия мъж срамежлив искат много различни. Те планира да изпрати сина си да учи в Европа, така че той избра сериозна професия.

Hrithik имаше възможност да стане актьор като дете - 6-годишна възраст, той се снима в малка роля във филма на баща си. На 12-годишна възраст, той отново е под светлините на снимачната площадка. След тези две малки роли, той не можеше да мисли за друго, различно от кариера в качеството.

Работа с баща си

Индийски филми с Ритик Рошан получили много добра репутация в целия свят. Но ако не беше подкрепата и разбирането на родителите, може би успех не би бил толкова бърз и ярък. Когато, след като завършва, той каза, че би искал да се снима във филм, те бяха разочаровани, но реши да му даде шанс да се пробват.

Той започва да работи с баща си правим всичко самоделно работа: е върху уреда за чай, помага на определен като асистент-режисьор. Това се отнася и за няколко години, през които Hrithik изпълнени с живот на актьора и гледа как те играят. Тези години са били за него добър професионалист училище.

Започнете действа кариера

Ritik Рошан (филми включват филми, известни около 20) и печели дебют на глас. Първата му голяма роля е да участва във филма "Кажи ми, че обичам" като главен герой. Успехът бяха оглушителни: актьорът получи престижната награда за най-добър актьор и най-добър дебют.

Новият филм с Ритик Рошан разказва историята на истинската любов. Той е оценена не само у дома на актьора, но и в други страни.

След блестящо начало на кариерата си, младият мъж може да разчита на интересни оферти и нови успешни роли във филми. Но това не е така. В живота, ако Рошан дойде серия. Първо имаше опит на баща си. Филмът "Кажи ми, че обичам" е станал толкова популярен, че тя привлича вниманието на истинска мафия. Те поискаха Ракеш Рошан пари, но той трябваше да плати. След този инцидент, той се опита да стреля, но режисьорът е живял. Новината за убийството дойде като шок за актьора. Според него, той просто не можех да повярвам, че се случва с неговото семейство.

Тогава спадове на филма започва, в който участват Hrithik. Той се опита да работи с други режисьори, и това е било грешка. Пресата започва да пише, че като актьор, той е претърпял пълно фиаско. Той дойде на помощ на сина си Ракеш Рошан, като на разстояние му с участието във филма "Не сте сами". успех на картината възстанови болната актьор Hrithik репутацията и се оказа, че той може да бъде много повече, отколкото се очаква от него.

Филми с Ритик Рошан

През 2011 г. актьорът бе избран най-красивите азиатски мъже. Той често е наричан "гръцкия бог" за класическа красота и отлична фигура. Отчасти поради тази необикновена външен вид индийски филми с Ритик Рошан и са станали толкова популярни. В момента, както вече бе споменато, филмография му включва 20 картини, в това число: "Ти не си сам", "Krrish", "Велосипедистите 2: Тези чувства", "Ще бъдем приятели с мен?" "Веднъж се живее", "Jodha и Акбар ".

Личен живот

Тринадесет години на актьора са живели женен за Сюзан, който му даде двама сина: Rehana и Рийд. В изявление за разделението Рошан направени в навечерието на сватбата си годишнина, през декември 2013 година. Актьорът, който предпочита да не разкрива личния си живот, направи изявление пред пресата и феновете си, за да разсее слуховете. Той съобщи, че Сюзан е решила да го напусне. Фенове на актьора бил разстроен и разочарован, че такава красива двойка реши да напусне. Говореше се, че това е рекламен трик, целта на които е да се привлече вниманието към новия филм с участието на Рошан. Но, тъй като времето е показала, семейството наистина се разпада. През април 2014 г. Двойката подаде документи за развод по взаимно съгласие. Окончателното решение ще бъде взето през октомври.

2013 вече е трудно за Hrithik. Пробивът със съпругата си и сериозна травма в стрелбата, но не може да повлияе на здравето на актьора. Въпреки това, той не е непознат да се борят с трудностите и да ги преодолее. Индийски "гръцки бог" скоро ще започне снимките на филма "Мохенджо-Даро", който обещава да бъде много интересно.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 bg.birmiss.com. Theme powered by WordPress.